Kojo-sukuseura ry:n kotisivut

Tervetuloa Kojo-sukuseuran kotisivuille!

Kojo-sukuseuran kotisivujen tarkoituksena on tiedottaa sukuseuran tapahtumista, sekä ylläpitää keskusteluja jäseniämme kiinnostavista asioista. Sivusto on WordPress-blogipohjainen ja sivustolle voi siis kirjoittaa blogiartikkeleita. Muokkaan ja päivitän sivuja sitä mukaa kun ehdin. Minulle saa laittaa vinkkejä sisällön ja kotisivujen kehittämisen suhteen osoitteeseen st.pekkakojo(@)gmail.com.

Kevätterveisin

Pekka

9 thoughts on “Kojo-sukuseura ry:n kotisivut”

 1. Hei miten tänne pääsee kirjautumaan sisään…ja pitääkö kirjautua?’On eri sähköposti..olen Kojon sukuseuran jäsen ja minulla on jäsennumero? Mutta miksi tämä.kirjautuminen?

  1. Hei! Ei tarvitse kirjautua, kommentoida voi ilmankin. 🙂 Kirjautuminen on lähinnä sitä varten, että pääsee muokkaamaan sivuja. T: Minna

 2. Hei! Missä ovat kaikki ennen sivuillamme olleet valokuvat sukukokouksista ym?Miksi entiset sivut, joissa oli tietoa Kojojen sukusijoista, nimen historiasta jne. on poissa? Kaipaan entisiä sivuja! Löytyvätkö ne jostain?

 3. Hei Anna-Liisa (ja muutkin)!

  Edelliset sivut ikävä kyllä hävisivät netistä, mistä puhuin jo viime vuoden kokouksessa, eikä palvelun ylläpitäjä vastannut viesteihini, joissa kyselin, miksi näin on käynyt. Saatoitkin ehkä huomata, että vanhoille sivuille ei tosiaan ole päässyt pitkään aikaan. Tässä rytäkässä myös sivuilla olleet tiedot hävisivät. Minulla pitäisi olla kaikki kotikoneella varmuuskopioituna, mutta en ole ikävä kyllä vielä ehtinyt päivittää tietoja tänne. Nämä sivut kun rakentuvat eri tavalla kuin edelliset, en voi ihan noin vain siirtää kaikkea yhdellä klikkauksella tänne. Rakennan näitä sivuja sitä mukaa kun työ- ja opiskelukiireiltäni ehdin. Aikani ei valitettavasti riitä kaikkeen, joten etusijalle menevät toki muut kuin vapaaehtoishommat.

  T: Minna

 4. Moi Kojolaiset.

  Yksipäiväinen sukutapaaminen vietetty Suomelinnassa 25.8. Tosi hieno ja kiinnostava paikka! Kiitokset hallitukselle tapahtuman järjestämisestä. Miullakii eka kerta kyseisessä paikassa. Pojat olivat äitinsä kanssa käyneet. Jos jotain miinusta niin ruoka oli kyllä hirmuhintaista!!!!! Neljä annosta 118 e ja miulle jäi vielä nälkä. Ei taida olla kilpailevaa ravintolaa, niin pystyvät pitämään tuollaista hintaa?

  Hyvää syksyn alkua ja seuraavaan tapaamiseen!

  T: Petter Kojo
  Lappeenranta

 5. Moi Kojolaiset!
  Sukutapaaminen pidetty Suomenlinnassa 25.8. Kiitokset hallitukselle tapahtuman järjestämisestä. Hieno paikka. Miullakii eka kerta, pojat olivat käyneet äitinsä kanssa.
  Ruoka vaan oli hirmuhintaista, neljä annosta, 118 e selällään!!!!! Ja miulle jäi vielä nälkä. Huh!!!!
  Ei ole kilpailua, taitaa olla ainut ravintola mikä pystyy ruokaa tarjoomaan.

  Hyvää syksyn alkua ja seuraavaan tapaamiseen!
  T: Petter Kojo Lappeenranta

 6. Hei Kojo Suvun.ylläpitäjät.
  Olen edelleen jäsen .en ole saanut mitään infoa .uusista kotisivuista sain.kyllä Suomenlinnaan kutsun mutta en voinut tulla oli muuta ..
  Onko Anja Marjakangas vielä tehnyt sukusivua ..jos on nii. Saisinko hänen sähköpostiosoitteen .kiitos Terveisin Marja -Leena (Kojo )Virkki .

 7. Hei,
  hyvä, että tieto kotisivuista on sinut tavoittanut. Anja ei ole tehnyt näitä kotisivuja vaan Minna. Voin välittää sähköpostiosoitteesi Anjalle, en laita hänen sähköpostiosoitettaan tänne. T: Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.