Kojo -sukuseuran hallitus tiedottaa

ja toivottaa kaikille jäsenilleen, sekä myös muille seurasta kiinnostuneille… Oikein hyvää Joulua sekä onnellista tulevaa vuotta 2022!

Kojo -sukuseuran vuosikokous 2022

Tämän vuoden Sukukous jouduttiin valitettavasti perumaan korona -epidemian takia, emmekä näin ollen päässeet tapaamaan toisiamme. Kojo -sukuseuran hallitus on kokouksessaan 25.09.2021 Lahdessa päättänyt , että yritetään uudestaan ensikesänä. Paikka olisi sama, eli Vääksy, Tallukka -hotelli 13.08.2022 alkaen 12.00. Kokouksesta lähetetään lisätietoja keväällä. Toivottavasti näemmme kaikki silloin!

Kojo -stipendi

Kojo -sukuseuran hallitus on päättänyt kokouksessaan 25.09.2021 perustaa Kojo -Leo stipendin, jota voivat hakea Kojo -sukuseura ry:n jäsenistöön kuuluvat koululaiset, opiskelijat sekä sukuseuraan kuuluvien vanhempien lapset. Katso hakuaika ja ohjeet liitteestä.

Kojo -sukuseuran liittymislomaketta on uudistettu

Kojo -sukuseuran liittymislomaketta on uudistettu kerättävien tietojen osalta noudattamaan nykyisiä käytäntöjä ja lain asettamia määräyksiä. Hakemusta voi käyttää myös omien tietojen päivitystä varten.

Mirkun Peikko -puuhevonen

Kojo -sukuseuralla on omistuksessa Mirkun Peikko niminen pientenlasten käyttöön soveltuva punainen puuhevonen. Heppa vaihtaa omistajaa yleensä Sukukokouksessa, ja jos on useampi halukas, niin valinta tehdään arpomalla. Hevosen on lahjoittanut sen tekijä Ate Kojo.

K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.